Profile si accesorii pentru spatii frigorifice

Profilele sanitare sunt o soluţie practică şi indispensabilă pentru spaţiile frigorifice, depozite şi pentru orice alte domenii de activitate pentru care cerinţele de igienă sunt stricte şi reglementate prin normative.

Acestea au o construcţie simplă şi funcţională, sunt rezistente la impact şi usor de pus în operă. Sunt fabricate din PVC sau aluminiu, au prinderile mascate şi sunt completate de toată gama de accesorii necesare montajului: piese de colţ, piese de capăt, imbinari etc.

Noul sistem de plinta tip PLEX, cu insertie din spuma si margini siliconate, se monteaza foarte usor si asigura o etanseitate perfecta. Aceasta combinatie, PVC si spuma, ofera o maxima protectie impotriva prafului, apei si a formarii bacteriilor. Ideala pentru bucatarii industriale, camere de refrigerare si camere curate.

Scafă de PVC de bază cu ghidaj din aluminiu sau PVC, cu aripioare moi pentru fixare pe perete pentru asigurarea igienei.

Plinta pentru sanitarizare, rapid și ușor de instalat, dispune de butoane de fixare pe capacele din capete care elimină necesitatea de a face găuri în perete.

Sistem complet cu posibilitatea de a modifica dimensiunea profilelor și capacelor interne care se potrivesc cu toate soluțiile. Garanție și ușor de reparat. Șuruburi ascunse.

Menu